Larry Miller
Data urodzenia: 1953-10-15
Miejsce urodzenia: Valley Stream, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Eileen Conn

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Leonard Harper (gościnnie)
7.1 2010 Leonard Harper (gościnnie)
7.0 2010 Leonard Harper (gościnnie)
5.3
Sześć żon i jeden pogrzeb
Six Wives of Henry Lefay, The
2009 Leonard Harper (gościnnie)
7.3
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
2009 Leonard Harper (gościnnie)
7.1
Rozwodnik Gary
Gary Unmarried
2008 Leonard Harper (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Clemson (głos) (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Leonard Harper (gościnnie)
7.5 2005 Leonard Harper (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Leonard Harper (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Leonard Harper (gościnnie)
8.9 2003 Leonard Harper (gościnnie)
7.5 2002 Garrett Price (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Leonard Harper (gościnnie)
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Leonard Harper (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Leonard Harper (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Leonard Harper (gościnnie)
5.8
Gruby i chudszy 2: Rodzina Klumpów
Nutty Professor II: The Klumps
2000 Leonard Harper (gościnnie)
6.4
Medal dla miss
Best in Show
2000 Leonard Harper (gościnnie)
8.1 2000 Leonard Harper (gościnnie)
7.4 2000 Leonard Harper (gościnnie)
10.0
DAG
2000 Leonard Harper (gościnnie)
7.4
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
1999 Leonard Harper (gościnnie)
6.5
Uciekająca panna młoda
Runaway Bride
1999 Leonard Harper (gościnnie)
8.4 1999 Leonard Harper (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Leonard Harper (gościnnie)
7.0 1999 Leonard Harper (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Leonard Harper (gościnnie)
6.6
Na dobre i złe
For Richer or Poorer
1997 Leonard Harper (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Leonard Harper (gościnnie)
4.0 1997 Leonard Harper (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Leonard Harper (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Leonard Harper (gościnnie)
7.8 1996 Leonard Harper (gościnnie)
10.0 1996 Leonard Harper (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Leonard Harper (gościnnie)
8.0 1995 Leonard Harper (gościnnie)
7.3 1994 Leonard Harper (gościnnie)
6.5
Przysługa
Favor, The
1994 Leonard Harper (gościnnie)
8.3 1992 Leonard Harper (gościnnie)
7.5 1990 Leonard Harper (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Leonard Harper (gościnnie)
7.4 1990 Leonard Harper (gościnnie)
7.4
Trójka uciekinierów
Three Fugitives
1989 Leonard Harper (gościnnie)
9.5 1989 Leonard Harper (gościnnie)
8.3 1982 Leonard Harper (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Larry Miller filmy Larry Miller najlepsze filmy Larry Miller zdjęcia Larry Miller galeria Larry Miller biografia Larry Miller nominacje Larry Miller nagrody i wyróżnienia Larry Miller filmografia Larry Miller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.