Larry Brandenburg
Data urodzenia: 1948-05-03
Miejsce urodzenia: Wabasha, Minnesota, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2010 Arnie (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Arnie (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Arnie (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Arnie (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Arnie (gościnnie)
7.5 2002 Val Birch (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Arnie (gościnnie)
7.6 2000 Arnie (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Arnie (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Arnie (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Arnie (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Arnie (gościnnie)
7.4 1997 Arnie (gościnnie)
7.5 1997 Arnie (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Arnie (gościnnie)
8.5 1996 Arnie (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Arnie (gościnnie)
8.0 1995 Arnie (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Arnie (gościnnie)
7.0 1995 Arnie (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Arnie (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Arnie (gościnnie)
10.0 1993 Arnie (gościnnie)
7.6 1993 Arnie (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Arnie (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Arnie (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Arnie (gościnnie)
8.0
Nietykalni
Untouchables, The
1987 Arnie (gościnnie)
7.4 1984 Arnie (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Arnie (gościnnie)
0.0

0 Arnie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Larry Brandenburg filmy Larry Brandenburg najlepsze filmy Larry Brandenburg zdjęcia Larry Brandenburg galeria Larry Brandenburg biografia Larry Brandenburg nominacje Larry Brandenburg nagrody i wyróżnienia Larry Brandenburg filmografia Larry Brandenburg aktor Larry Brandenburg scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.