Laraine Stephens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 1982 Komisarz Cook (1982) (gościnnie)
6.2 1978 Merrill Wayne (gościnnie)
7.2 1978 Maureen Banning (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Susan (gościnnie)
7.7
Pogoda dla bogaczy (Księga II)
Rich Man, Poor Man - Book II
1976 Claire Estep (gościnnie)
10.0 1975 Claire Kronski
8.1 1974 Gladys Conway (gościnnie)
8.5 1973 Patti (gościnnie)
7.0 1973 Sheila Windsor / Irene Hopkins (gościnnie)
10.0 1971 Allison Burton (gościnnie)
10.0 1969 Diane Waring
6.7 1969 (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
8.2 1968 Lorraine Farrell (gościnnie)
6.4 1968 Katie Kealoha /Panna Simpson / Sally Gregson (gościnnie)
7.2 1967 Helen Brewer (1967) / Charlene Tolliver (1972) / Angela Talbot (1973)
6.6 1966 Eve Vayle (gościnnie)
7.0
Najodważniejsi z wrogów
None but the Brave
1965 Lorie(niewymieniony w czołówce)
10.0 1965 Susan Wentworth
8.4 1965 Margaret Campbell (gościnnie)
8.2 1965 Nowa Amanda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laraine Stephens filmy Laraine Stephens najlepsze filmy Laraine Stephens zdjęcia Laraine Stephens galeria Laraine Stephens biografia Laraine Stephens nominacje Laraine Stephens nagrody i wyróżnienia Laraine Stephens filmografia Laraine Stephens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.