Lara Pulver
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Claudine Crane (gościnnie)
8.7 2010 Irene Adler
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Claudine Crane (gościnnie)
7.6 2006 Claudine Crane (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Claudine Crane (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lara Pulver filmy Lara Pulver najlepsze filmy Lara Pulver zdjęcia Lara Pulver galeria Lara Pulver biografia Lara Pulver nominacje Lara Pulver nagrody i wyróżnienia Lara Pulver filmografia Lara Pulver aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.