Lang Yun
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Hilda (gościnnie)
8.3 2011 Hilda (gościnnie)
9.0 1984 Hilda (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Hilda (gościnnie)
8.3 1982 Hilda (gościnnie)
8.6 1965 Hilda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lang Yun filmy Lang Yun najlepsze filmy Lang Yun zdjęcia Lang Yun galeria Lang Yun biografia Lang Yun nominacje Lang Yun nagrody i wyróżnienia Lang Yun filmografia Lang Yun aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.