Lance Barber
Data urodzenia: Battle Cre

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Phil (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Daniel (gościnnie)
7.7 2007 Nick Lowry (gościnnie)
10.0 2007 Phil (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Jimmy Speckerman (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Strażnik (gościnnie)
7.6
U nas w Filadelfii
It's Always Sunny in Philadelphia
2005 Phil (gościnnie)
6.9
Wielki powrót
Comeback, The
2005 Phil (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Phil (gościnnie)
7.5 2002 Dostawca Bill (gościnnie)
7.3 2002 Al Wayons (gościnnie)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Phil (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Phil (gościnnie)
0.0

0 Phil (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lance Barber filmy Lance Barber najlepsze filmy Lance Barber zdjęcia Lance Barber galeria Lance Barber biografia Lance Barber nominacje Lance Barber nagrody i wyróżnienia Lance Barber filmografia Lance Barber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.