Lana Morris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Vanessa Andenberg (1989-90)
0.0 1969 Gwen Fox (gościnnie)
7.9
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
1967 Helene Forsyte
0.0 1962 Polly Arden
7.6
Święty
Saint, The
1962 Teresa (gościnnie)
0.0 1959 Janice Ross / Jean Taylor (gościnnie)
0.0 1957 Maisie
4.7 1955 Elsie Kelly (gościnnie)
8.5 1953 Ruby (gościnnie)
8.0 1950 Rose Snipe

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lana Morris filmy Lana Morris najlepsze filmy Lana Morris zdjęcia Lana Morris galeria Lana Morris biografia Lana Morris nominacje Lana Morris nagrody i wyróżnienia Lana Morris filmografia Lana Morris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.