Lambert Hamel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Dr. Horn
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 2001 Karl Toeller (gościnnie)
5.2 2001 Konrad Paulus (gościnnie)
10.0 1998 Georg Probst (gościnnie)
0.0 1996 Hans-Leo Merkel(gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Paul Krüger (gościnnie)
0.0 1988 Leopold Siloff
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Giovanni Lara(gościnnie)
7.0 1983 Betz
7.5 1981 Gerold (gościnnie)
0.0 1978 Komisarz (gościnnie)
7.0 1978 Guthmann (gościnnie)
7.8 1977 Stefan Stern (gościnnie)
6.2 1974 Bruno Wollweber / Albert Grosser / Arnold Lippert / Dr Stanz / Herr Kordes
10.0 1969 Heinz Back / Brassmann / Przedstawiciel zakładu pogrzebowego / Taksówkarz

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lambert Hamel filmy Lambert Hamel najlepsze filmy Lambert Hamel zdjęcia Lambert Hamel galeria Lambert Hamel biografia Lambert Hamel nominacje Lambert Hamel nagrody i wyróżnienia Lambert Hamel filmografia Lambert Hamel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.