Lally Bowers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1982 Ariadne Oliver (odcinek 5)
6.0 1981 Alice Dalton (gościnnie)
8.7 1980 Pani Baxter (gościnnie)
7.2 1979 Alicia Hawksworth (gościnnie)
0.0 1977 Dolly Love
0.0 1976 Millicent Sturgess(gościnnie)
0.0 1967 Belle / Panna Ellis / Pani Coombes / Fanny
0.0 1966 Lady Ilbury(gościnnie)
7.0 1965 Panna Pryzmat / Pani Higgins / Panna Hojna / Pani Telfer / Wdowa cesarzowa / Pani Lavinia Penniman
10.0 1964 (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Pani Renter (1963) (gościnnie)
0.0 1959 Panna Melcher(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lally Bowers filmy Lally Bowers najlepsze filmy Lally Bowers zdjęcia Lally Bowers galeria Lally Bowers biografia Lally Bowers nominacje Lally Bowers nagrody i wyróżnienia Lally Bowers filmografia Lally Bowers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.