Lalla Ward
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1982 Anastasia Devine
8.7 1977 Jill Haydon (gościnnie)
0.0 1976 Lottie(gościnnie)
0.0 1973 Davina Seacroft
7.0 1972 Judith Stolle (1973) (gościnnie)
7.0 1972 Eva Anderson (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Romana / Księżniczka Astra

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lalla Ward filmy Lalla Ward najlepsze filmy Lalla Ward zdjęcia Lalla Ward galeria Lalla Ward biografia Lalla Ward nominacje Lalla Ward nagrody i wyróżnienia Lalla Ward filmografia Lalla Ward aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.