Lalainia Lindbjerg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2006 Zoe (gościnnie)
8.8 2006 Zoe (gościnnie)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Ofiara Takuo / Yuri (ang. głos) (gościnnie)
8.4 2004 Zoe (gościnnie)
6.8
Sabrina w animowanym serialu
Sabrina the Animated Series
1999 Zoe (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Zoe (gościnnie)
5.2
Wojownicze żółwie ninja - następna mutacja
Ninja Turtles: The Next Mutation
1997 Zoe (gościnnie)
6.8 1996 Zoe (gościnnie)
7.7 1993 Zoe (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Zoe (gościnnie)
7.5 1990 Zoe (gościnnie)
7.7
Dragon Ball Z : Najsilniejszy wojownik na Ziemi
Doragon bôru Z: Kono yo de ichiban tsuyoi yatsu
1990 Zoe (gościnnie)
5.0 1988 Zoe (gościnnie)
8.0 1987 Zoe (gościnnie)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Zoe (gościnnie)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Zoe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lalainia Lindbjerg filmy Lalainia Lindbjerg najlepsze filmy Lalainia Lindbjerg zdjęcia Lalainia Lindbjerg galeria Lalainia Lindbjerg biografia Lalainia Lindbjerg nominacje Lalainia Lindbjerg nagrody i wyróżnienia Lalainia Lindbjerg filmografia Lalainia Lindbjerg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.