Lachlan Buchanan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Duncan (gościnnie)
9.0 2010 Duncan (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Duncan (gościnnie)
6.9 2009 Duncan (gościnnie)
7.6
Na wysokiej fali
Blue Water High
2005 Duncan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lachlan Buchanan filmy Lachlan Buchanan najlepsze filmy Lachlan Buchanan zdjęcia Lachlan Buchanan galeria Lachlan Buchanan biografia Lachlan Buchanan nominacje Lachlan Buchanan nagrody i wyróżnienia Lachlan Buchanan filmografia Lachlan Buchanan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.