Kyle Secor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Dr Wayne Powell (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.8
Tajemnice Palm Springs
Hidden Palms
2006 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Dr Wayne Powell (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Doug Bancroft (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Dr Wayne Powell (gościnnie)
8.0 2001 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.0 2000 Dr Wayne Powell (gościnnie)
6.5
Strefa zrzutu
Drop Zone
1994 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.9
Skryta namiętność
Untamed Heart
1993 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.6 1993 Dr Wayne Powell (gościnnie)
6.9
Sypiając z wrogiem
Sleeping with the Enemy
1991 Dr Wayne Powell (gościnnie)
6.8
Sułtani westernu
City Slickers
1991 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Dr Wayne Powell (gościnnie)
5.6 1984 Dr Wayne Powell (gościnnie)
7.1 1982 Dr Wayne Powell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kyle Secor filmy Kyle Secor najlepsze filmy Kyle Secor zdjęcia Kyle Secor galeria Kyle Secor biografia Kyle Secor nominacje Kyle Secor nagrody i wyróżnienia Kyle Secor filmografia Kyle Secor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.