Kurt Smildsin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2000 Orvis McShain (gościnnie)
7.7
Instynkt
Instinct
1999 Strażnik
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Strażnik UEO (gościnnie)
7.7
Moja dziewczyna
My Girl
1991 Policjant
6.1
Potwór z bagien
Swamp Thing
1990 Ankieter (gościnnie)
6.0 1988 Doktor / Strażnik (gościnnie)
8.0 1986 Posłaniec (gościnnie)
5.5 1986 Jay (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Ksiądz (1985) (gościnnie)
7.5
V
1984 (The Conversion) (gościnnie)
7.6 1984 Urzędnik sądowy (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Technik / Gracz na zakładach (gościnnie)
8.2 1982 Kelner (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Sam Richards (gościnnie)
7.0 1978 Oficer policji (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Josh Bennett / Tracy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kurt Smildsin filmy Kurt Smildsin najlepsze filmy Kurt Smildsin zdjęcia Kurt Smildsin galeria Kurt Smildsin biografia Kurt Smildsin nominacje Kurt Smildsin nagrody i wyróżnienia Kurt Smildsin filmografia Kurt Smildsin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.