Kurt Long
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Todd (gościnnie)
6.0 2008 Thomas Wellner (gościnnie)
7.1 2008 Pan Schwartz (gościnnie)
5.5 2007 Thomas Wellner (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Thomas Wellner (gościnnie)
7.3
Zasady gry
Game, The
2006 Thomas Wellner (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Mąż (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Thomas Wellner (gościnnie)
10.0 2003 Thomas Wellner (gościnnie)
7.3 2002 Thomas Wellner (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Thomas Wellner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kurt Long filmy Kurt Long najlepsze filmy Kurt Long zdjęcia Kurt Long galeria Kurt Long biografia Kurt Long nominacje Kurt Long nagrody i wyróżnienia Kurt Long filmografia Kurt Long aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.