Kurt Caceres
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2009 Hector Avila (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Jack Garcia (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Hector Avila (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Hector Avila (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Detektyw Carl Neely
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Hector Avila (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Hector Avila (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Hector Avila (gościnnie)
7.6
Rodzina, ach rodzina
American Family
2002 Hector Avila (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Hector Avila (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Hector Avila (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Billy Ray Hatford (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Hector Avila (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Hector Avila (gościnnie)
7.0 1995 Hector Avila (gościnnie)
7.6 1993 Hector Avila (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kurt Caceres filmy Kurt Caceres najlepsze filmy Kurt Caceres zdjęcia Kurt Caceres galeria Kurt Caceres biografia Kurt Caceres nominacje Kurt Caceres nagrody i wyróżnienia Kurt Caceres filmografia Kurt Caceres aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.