Krzysztof Zakrzewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.6
Ola i jej zoo
Willa’s Wild Life
2009 Właściciel lombardu (gościnnie)
9.0
Potwory i piraci
Monsters and Pirates
2008 Właściciel lombardu (gościnnie)
8.0
Bystre Oko
Wide Eye
2008 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.1 2008 Właściciel lombardu (gościnnie)
5.4 2007 Właściciel lombardu (gościnnie)
4.5 2006 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.8
Fantastyczna Czwórka
Quatre fantastiques, Les
2006 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.1
Złota rączka
Handy Manny
2006 Właściciel lombardu (gościnnie)
9.0
Rozgadana farma
Potlach
2006 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.0 2006 Właściciel lombardu (gościnnie)
5.2 2005 Właściciel lombardu (gościnnie)
4.7 2005 Właściciel lombardu (gościnnie)
5.5 2005 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Właściciel lombardu (gościnnie)
8.2 2005 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.3 2004 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.9 2004 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.5
Roboluch
RoboRoach
2002 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Właściciel lombardu (gościnnie)
5.6
Noddy
Make Way for Noddy
2001 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.8 2001 Właściciel lombardu (gościnnie)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.2
Owca w Wielkim Mieście
Sheep In The Big City
2000 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.9 1999 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Właściciel lombardu (gościnnie)
3.2
Zły pies
Bad Dog
1998 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 Właściciel lombardu (gościnnie)
3.2
Teletubisie
Teletubbies
1997 Właściciel lombardu (gościnnie)
5.2
Wojownicze żółwie ninja - następna mutacja
Ninja Turtles: The Next Mutation
1997 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.6
Pinky i Mózg
Pinky and the Brain
1995 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.5 1995 Właściciel lombardu (gościnnie)
5.2 1995 Właściciel lombardu (gościnnie)
5.8 1993 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.5
Karmelowy obóz
Camp Candy
1989 Właściciel lombardu (gościnnie)
8.2 1987 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.3 1979 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.2
Huckleberry Finn
Huckleberry-No Boken
1976 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 Właściciel lombardu (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Właściciel lombardu (gościnnie)
6.7 1959 Właściciel lombardu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Zakrzewski filmy Krzysztof Zakrzewski najlepsze filmy Krzysztof Zakrzewski zdjęcia Krzysztof Zakrzewski galeria Krzysztof Zakrzewski biografia Krzysztof Zakrzewski nominacje Krzysztof Zakrzewski nagrody i wyróżnienia Krzysztof Zakrzewski filmografia Krzysztof Zakrzewski aktor Krzysztof Zakrzewski scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.