Krzysztof Wieczorek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dziadek
5.3 2002 Kapłan (gościnnie)
6.1 2002 Staruszek Antoni, trener Kozłowskiego (gościnnie)
3.8 1994 Przedstawiciel załogi w fabryce kompotów (gościnnie)
8.0 1988 Bieskudnikow

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Wieczorek filmy Krzysztof Wieczorek najlepsze filmy Krzysztof Wieczorek zdjęcia Krzysztof Wieczorek galeria Krzysztof Wieczorek biografia Krzysztof Wieczorek nominacje Krzysztof Wieczorek nagrody i wyróżnienia Krzysztof Wieczorek filmografia Krzysztof Wieczorek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.