Krzysztof Tyniec
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Wiktor
5.8 2010 Doktor Rudolf Wstrząs
3.2 2009 Maurycy
2.0 2007 Wojtaszek
4.8 2006 Wdowiec (gościnnie)
5.8
Klub Przyjaciół Myszki Miki
Mickey Mouse Clubhouse
2006 Goofy (polski dubbing)
5.0 2005 Roman, brat Niusi, mąż Janeczki
5.3 2005 Andy (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Bodzio (gościnnie)
6.9 2004 Adwokat Zbigniewa Kaweckiego (gościnnie)
5.2 2003 Reżyser (gościnnie)
5.9 2003 Właściciel Agencji Reklamowej
5.8 2003 Doktor Rudolf Wstrząs
4.7 2002 Pies Bimber (głos) (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Goofy / Timon (polski dubbing)
6.6 2000 Baltazar Pucuś
5.7 1999 Karol
7.4
Książę Egiptu
Prince of Egypt, The
1998 Huy (polski dubbing)
5.6 1998 Wiechowski
7.4 1998 Archibald (głos)
6.5 1997 Roman
7.6
Timon i Pumba
Timon and Pumbaa
1995 Timon (1995-1997) (polski dubbing)
7.1 1995 Archibald (głos)
7.4
Alladyn
Aladdin
1994 Dżin (polski dubbing)
4.9
Patrol Jin Jina
Jin Jin and Panda Patrol
1994 Papuga (polski dubbing)
7.0
Goofy i inni
Goof Troop
1992 Goofy (polski dubbing)
6.6 1991 Nauczyciel w Lechicach, miłość Susanne
6.4 1991 Nauczyciel w Lechicach / Kochanek Susanne (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Don Karnage (polski dubbing)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Królik Bugs (1) (polski dubbing)
7.7 1989 Chomicki(gościnnie)
7.5 1988 Nienasz, służący Sonki (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Prowadzący "Skubanie na ekranie" (nowa wersja) (polski dubbing)
6.2 1986 Stach
6.6 1985 Jędrek
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Gusto (polski dubbing)
7.7
Kaczor Donald przedstawia
Donald Duck Show, The
1983 Goffy (polski dubbing)
7.7
Miki i Donald przedstawiają Goofy‘ego sportowca
Mickey and Donald Present Sport Goofy
1983 Goofy (polski dubbing)
7.8
Dom
1980 Chłopak na wieczorku poetyckim (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Tyniec filmy Krzysztof Tyniec najlepsze filmy Krzysztof Tyniec zdjęcia Krzysztof Tyniec galeria Krzysztof Tyniec biografia Krzysztof Tyniec nominacje Krzysztof Tyniec nagrody i wyróżnienia Krzysztof Tyniec filmografia Krzysztof Tyniec aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.