Krzysztof Szczerbiński
Data urodzenia: 1978

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Edek / Gupta (polski dubbing)
7.4
Niesamowity Spider-Man
Amazing Spider-Man, The
2012 (polski dubbing)
6.9
Kot w butach
Puss in Boots
2011 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.6 2011 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.4
Roman Barbarzyńca 3D
Ronal barbaren
2011 Mistrz Florian (polski dubbing)
6.7 2010 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
3.6 2010 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
4.5
Kapitan Biceps
Captain Biceps
2010 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
4.2
Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie
Tropa de trapo en el país donde siempre brilla el sol, La
2010 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.0 2009 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.9
Ja w kapeli
I'm in the Band
2009 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.8 2009 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.5
Zafalowani
Stoked
2009 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.2 2009 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.8 2009 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.0
Liga Złośliwców
League of Super Evil, The
2009 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
8.1 2008 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.6
Złomka bujdy na resorach
Mater's Tall Tales
2008 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli
Power Rangers Jungle Fury
2008 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.2
Stacyjkowo
Chuggington
2008 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
8.0
Dex Hamilton - Kosmiczny Entomolog
Dex Hamilton: Alien Entomologist
2008 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Antonio / Karaczan / Kierowca samochodu / Kobieta kierująca autobusem / Rybak (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2008 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.9
Fineasz i Ferb
Phineas and Ferb
2007 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.8 2007 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.1 2007 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
3.7 2007 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
8.0
Magiczna karuzela
Magic Roundabout, The
2007 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.0
Power Rangers Mistyczna Moc
Power Rangers Mystic Force
2006 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.2
Wiewiórek
Squirrel Boy
2006 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.1
Złota rączka
Handy Manny
2006 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.8
Szczypta magii
A Kind of Magic
2006 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.3
Team Galaxy ? kosmiczne przygody galaktycznej drużyny
Far Out Adventures of Team Galaxy, The
2006 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.5
Pomocnik św. Mikołaja
Santa Apprentice
2006 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.0 2006 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.5
Wróżby kumaka
Unkenrufe
2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.3 2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
4.7 2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.4 2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.5 2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.9 2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.1
Ufolągi
Pet Alien
2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.6
Nurkuj, Olly!
Dive Olly Dive!
2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.7
Przygody Goździka Ogrodnika
Gordon the Garden Gnome
2005 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.9 2004 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.6
Drake i Josh
Drake & Josh
2004 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.0
Koszmarny Karolek
Horrid Henry
2004 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.3
Lilli czarodziejka
Lilly the Witch
2004 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.9 2004 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
4.8 2003 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
4.9 2003 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.2
Z życia nastoletniego robota
My Life as a Teenage Robot
2003 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.1
Andzia
Antje
2003 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.2 2002 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.4 2001 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.0 2000 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.4 2000 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.4
Łatek
Scruff
2000 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
5.3 1999 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.2
Świat Elmo
Elmo's World
1999 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.0 1998 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.3 1997 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.8
Kacper
Casper
1996 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
8.2
Kopciuszek
Shinderera monogatari
1996 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
6.7
Owocowe ludki
Fruittis, Los
1989 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.9
Kucyki i przyjaciele
My Little Pony and Friends
1986 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.2
Yogi, łowca skarbów
Yogi's Treasure Hunt
1985 Mężczyzna w łapance (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Mężczyzna w łapance (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Szczerbiński filmy Krzysztof Szczerbiński najlepsze filmy Krzysztof Szczerbiński zdjęcia Krzysztof Szczerbiński galeria Krzysztof Szczerbiński biografia Krzysztof Szczerbiński nominacje Krzysztof Szczerbiński nagrody i wyróżnienia Krzysztof Szczerbiński filmografia Krzysztof Szczerbiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.