Krzysztof Stasierowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2012 Rosyjski generał
3.9 2012 Rosyjski generał
5.4 2006 Lekarz (gościnnie)
6.7 1996 (gościnnie)
5.8 1993 Ojciec Kiki (gościnnie)
7.1 1986
7.5 1985
6.3 1977

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Stasierowski filmy Krzysztof Stasierowski najlepsze filmy Krzysztof Stasierowski zdjęcia Krzysztof Stasierowski galeria Krzysztof Stasierowski biografia Krzysztof Stasierowski nominacje Krzysztof Stasierowski nagrody i wyróżnienia Krzysztof Stasierowski filmografia Krzysztof Stasierowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.