Krzysztof Prałat
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2007 Pielęgniarz (gościnnie)
5.6 2005 Pielęgniarz (gościnnie)
8.2 2005 Pielęgniarz (gościnnie)
5.4 2003 Pielęgniarz (gościnnie)
5.8 2003 Pielęgniarz (gościnnie)
5.8 2001 Pielęgniarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Prałat filmy Krzysztof Prałat najlepsze filmy Krzysztof Prałat zdjęcia Krzysztof Prałat galeria Krzysztof Prałat biografia Krzysztof Prałat nominacje Krzysztof Prałat nagrody i wyróżnienia Krzysztof Prałat filmografia Krzysztof Prałat aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.