Krzysztof Pluskota
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
7.2 2011 Redaktor Kajetan (gościnnie)
6.8 2011 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
6.8 2011 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
6.5 2010 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
4.9 2009 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
5.2 2009 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
4.7 2009 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
6.7 2008 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
8.1 2008 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
7.7 2007 Żandarm SS Schneider (gościnnie)
6.6 2005 Żandarm SS Schneider (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Pluskota filmy Krzysztof Pluskota najlepsze filmy Krzysztof Pluskota zdjęcia Krzysztof Pluskota galeria Krzysztof Pluskota biografia Krzysztof Pluskota nominacje Krzysztof Pluskota nagrody i wyróżnienia Krzysztof Pluskota filmografia Krzysztof Pluskota aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.