Krzysztof Machowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2009 Docent Boreń
2.0 2007 Dyrektor Megahitu
6.7 2005 Profesor Edward Filar (gościnnie)
7.4 1980
7.8
Dom
1980 Pracownik PCK przy ekshumacji powstańców / Członek redakcji "Po Prostu"
6.8 1979 Ludwik XIV
6.3 1978 Brzoza
7.6 1977 Protokolant Ehrenpreis

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Machowski filmy Krzysztof Machowski najlepsze filmy Krzysztof Machowski zdjęcia Krzysztof Machowski galeria Krzysztof Machowski biografia Krzysztof Machowski nominacje Krzysztof Machowski nagrody i wyróżnienia Krzysztof Machowski filmografia Krzysztof Machowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.