Krzysztof Łukaszewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2009 Kurier
5.4 2004 Bratanek
5.5 2003 Węgier przy barze
5.5 2002 Odźwierny
5.3 2001 Kurier
7.3 2000 Młody Krzywonos

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Łukaszewicz filmy Krzysztof Łukaszewicz najlepsze filmy Krzysztof Łukaszewicz zdjęcia Krzysztof Łukaszewicz galeria Krzysztof Łukaszewicz biografia Krzysztof Łukaszewicz nominacje Krzysztof Łukaszewicz nagrody i wyróżnienia Krzysztof Łukaszewicz filmografia Krzysztof Łukaszewicz aktor Krzysztof Łukaszewicz reżyser Krzysztof Łukaszewicz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.