Krzysztof Kalczyński
Data urodzenia: 1937-05-04
Miejsce urodzenia: Poznań, Polska
Stan cywilny: żona Halina Rowicka, 3 dzieci: Anna (ur. 23.04.1976), Filip (ur. 10.12.1977), Maria

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2010 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
5.5 2009 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
6.8 2009 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
6.3 2008 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.2 2001 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
4.2 1999 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
6.5 1991 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
6.0 1990 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.4 1989 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.3 1989 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
6.5 1988 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.3 1987 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.7 1986 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.5 1984 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.6 1982 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
8.2 1981 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
6.8 1979 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.5 1978 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
5.7 1978 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
5.5 1975 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.5 1973 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)
7.1 1970 Profesor Sorbony (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Kalczyński filmy Krzysztof Kalczyński najlepsze filmy Krzysztof Kalczyński zdjęcia Krzysztof Kalczyński galeria Krzysztof Kalczyński biografia Krzysztof Kalczyński nominacje Krzysztof Kalczyński nagrody i wyróżnienia Krzysztof Kalczyński filmografia Krzysztof Kalczyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.