Krzysztof Jasiński
Data urodzenia: 1943-07-21
Miejsce urodzenia: Borzechów, Polska
Stan cywilny: żona Beata Rybotycka, córka Zofia (ur.1991)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Taksówkarz
6.7 2008 Krzysztof Dobrzański, właściciel Domu Mody "Febo&Dobrzański"
5.8 2001 Józef Bronowicz, dyrektor szkoły w Sobocie
4.0 2000 Andron Dejnerowicz, ojciec "Kobry"
7.6
Kapitan Conrad
Joseph Conrad
1991 Apollo Korzeniowski
7.7 1989 Samuel Zborowski
6.0 1983 Kacper Wosiński/mąż Maryny
7.6 1976 Damazy Czorgut

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Jasiński filmy Krzysztof Jasiński najlepsze filmy Krzysztof Jasiński zdjęcia Krzysztof Jasiński galeria Krzysztof Jasiński biografia Krzysztof Jasiński nominacje Krzysztof Jasiński nagrody i wyróżnienia Krzysztof Jasiński filmografia Krzysztof Jasiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.