Krzysztof Fus
Data urodzenia: 1941
Miejsce urodzenia: Sandomierz, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Wnuczek filatelisty (gościnnie)
5.1 2006 Ochroniarz "Galarety" (niewymieniony w czołówce)
3.4 2005 "Likfidator"
5.2 2005 Ochroniarz (gościnnie)
5.3 2002 Żołnierz Falvicka (gościnnie) (niewym
4.7 2002 Złodziej, sasiad Henryki (gościnnie)
3.0
Córka konsula
Gunblast vodka
2000 Mężczyzna dzwoniący na policję w sprawie kasety
7.8 1997 Ochroniarz Lipskiego
6.7 1997 Człowiek Józefa
6.0 1996 Goryl
4.3 1996 Pracownik dyspozytorni metra(niewymieniony w czołówce)
7.5
Złote dno
Zolotoye dno
1995
6.3
WOW
1993
5.8 1993 Rosjanin, właściciel firmy transportowej (gościnnie)
6.4 1991
7.3 1989 (ewolucje kaskaderskie)
6.5 1988 (ewolucje kaskaderskie)
7.5 1988 (ewolucje kaskaderskie)
4.6 1988 Złodziej Gnat
7.1 1987 więzień atakujący Malika(niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Członek "aktywu robotniczego" pałujący studentów na dziedzińcu Uniwersytetu Warszawskiego
7.4 1969 Kaskader
7.7 1969 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Fus filmy Krzysztof Fus najlepsze filmy Krzysztof Fus zdjęcia Krzysztof Fus galeria Krzysztof Fus biografia Krzysztof Fus nominacje Krzysztof Fus nagrody i wyróżnienia Krzysztof Fus filmografia Krzysztof Fus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.