Krzysztof Franieczek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Adam Stępiński (gościnnie)
4.3 2011 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
4.1 2010 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
7.3 2010 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
5.8 2010 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
6.8 2010 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
5.8 2010 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
7.2 2010 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
7.6 2010 Szef w firmie IT (gościnnie)
7.5 2009 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
7.4 2009 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
3.8 2009 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
8.1 2008 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
6.3 2008 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
6.9 2004 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
8.1 2003 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)
7.8 1988 Pułkownik Franke, dowódca Halbego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Franieczek filmy Krzysztof Franieczek najlepsze filmy Krzysztof Franieczek zdjęcia Krzysztof Franieczek galeria Krzysztof Franieczek biografia Krzysztof Franieczek nominacje Krzysztof Franieczek nagrody i wyróżnienia Krzysztof Franieczek filmografia Krzysztof Franieczek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.