Krzysztof Cybiński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Wee (polski dubbing)
6.5 2011 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
5.0 2010 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
7.6 2010 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
6.5 2010 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
6.7 2008 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
8.0
Dex Hamilton - Kosmiczny Entomolog
Dex Hamilton: Alien Entomologist
2008 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Czerwony Wiewiór / Pancernik / Karaczan / Cecil / Generał Shindżin (polski dubbing) (gościnnie)
6.5 2007 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
6.8 2007 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
4.5 2006 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
6.5 2006 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
5.8
Szczypta magii
A Kind of Magic
2006 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
5.7 2004 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
8.1 2003 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
4.2 2000 Arek, mężczyzna w szkole rodzenia (gościnnie)
7.8 1999 Calculon / Miażdżynatorka / Robot-policjant (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Cybiński filmy Krzysztof Cybiński najlepsze filmy Krzysztof Cybiński zdjęcia Krzysztof Cybiński galeria Krzysztof Cybiński biografia Krzysztof Cybiński nominacje Krzysztof Cybiński nagrody i wyróżnienia Krzysztof Cybiński filmografia Krzysztof Cybiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.