Krzysztof Bochenek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Prowadzący aukcję (gościnnie)
6.8 2010 Prowadzący aukcję (gościnnie)
7.6 2010 Prowadzący aukcję (gościnnie)
4.3 2009 Prowadzący aukcję (gościnnie)
6.7 2008 Prowadzący aukcję (gościnnie)
7.2 2008 Prowadzący aukcję (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Prowadzący aukcję (gościnnie)
6.3 2008 Prowadzący aukcję (gościnnie)
7.9 2007 Prowadzący aukcję (gościnnie)
5.4 2006 Prowadzący aukcję (gościnnie)
4.4 2006 Prowadzący aukcję (gościnnie)
6.7 2005 Prowadzący aukcję (gościnnie)
5.2 2005 Prowadzący aukcję (gościnnie)
8.2 2005 Strażnik miejski (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Prowadzący aukcję (gościnnie)
6.9 2004 Prowadzący aukcję (gościnnie)
6.9 1997 Prowadzący aukcję (gościnnie)
7.8 1988 Prowadzący aukcję (gościnnie)
7.6 1987 Prowadzący aukcję (gościnnie)
8.5 1985 Prowadzący aukcję (gościnnie)
7.6 1982 Prowadzący aukcję (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krzysztof Bochenek filmy Krzysztof Bochenek najlepsze filmy Krzysztof Bochenek zdjęcia Krzysztof Bochenek galeria Krzysztof Bochenek biografia Krzysztof Bochenek nominacje Krzysztof Bochenek nagrody i wyróżnienia Krzysztof Bochenek filmografia Krzysztof Bochenek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.