Krystyna Wiśniewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 Elżbieta, matka Ewy
7.9
Dziwne przypadki w Blake Holsey High
Strange Days at Blake Holsey High
2002 Amanda Durs, dyrektorka Blake Holsey (polski dubbing)
7.1
Odlotowe agentki
Totally Spies
2001 (polski dubbing)
7.3
Nowe przygody Lucky Luke'a
Nouvelles aventures de Lucky Luke, Les
2001 (polski dubbing)
8.3 1982 Patkowa
8.8 1968 Nauczycielka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krystyna Wiśniewska filmy Krystyna Wiśniewska najlepsze filmy Krystyna Wiśniewska zdjęcia Krystyna Wiśniewska galeria Krystyna Wiśniewska biografia Krystyna Wiśniewska nominacje Krystyna Wiśniewska nagrody i wyróżnienia Krystyna Wiśniewska filmografia Krystyna Wiśniewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.