Krystyna Sienkiewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2006 Lusia, prababcia dzieci Heleny (gościnnie)
5.6 2005 Krystyna Sienkiewicz (ona sama)
6.5
Anioł stróż
Man of the House
2005 Ciotka Krystyna (gościnnie)
5.8 2003 Matka Kidlera (gościnnie)
4.8 1999 Babcia Alina
3.0 1997 Babcia klozetowa Tola
7.8 1989 Kucharka Serczykowa
8.0 1988 Karaulina
6.4 1984 Nauczycielka Bożkowa, mama Rozalki
6.8 1978 Mama - Jadwiga Leśniewska
7.5 1969 Szeregowy Anielka
7.4 1968 (niewymieniony w czołówce)
6.3 1967 Służaca Cesia
8.0 1966 Weronika / "Interesująca aktorka"
7.9 1966 Janka
6.8 1964 Robotnica w zakładach im. Róży Luksemburg(gościnnie)
7.3 1963
7.2 1959 Dziewczyna w klubie parodiująca Giulettę Masinę(niewymieniony w czołówce)
8.2 1958 Prostytutka z papierosem(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krystyna Sienkiewicz filmy Krystyna Sienkiewicz najlepsze filmy Krystyna Sienkiewicz zdjęcia Krystyna Sienkiewicz galeria Krystyna Sienkiewicz biografia Krystyna Sienkiewicz nominacje Krystyna Sienkiewicz nagrody i wyróżnienia Krystyna Sienkiewicz filmografia Krystyna Sienkiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.