Krystyna Kozanecka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.2
3.6

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2009 Summer (polski dubbing)
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli
Power Rangers Jungle Fury
2008 Reporterka w tv (odc. 16) / Dr Silvia Jennings / Lepus (polski dubbin
6.5
Agent specjalny Oso
Special Agent Oso
2008 Kuzynka Dawida / Klara (polski dubbing)
4.1
Bunio i Kimba
Boowa and Kwala
2008 (polski dubbing)
6.9
H2O, wystarczy kropla
H2O: Just Add Water
2006 Rikki Chadwick (polski dubbing)
6.5
Wymiennicy
Replacements, The
2006 Tasumi (polski dubbing)
9.0
Rozgadana farma
Potlach
2006 (polski dubbing)
6.5
Pomocnik św. Mikołaja
Santa Apprentice
2006 (polski dubbing)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Toodie (polski dubbing)
6.2 2005 Yasmin (polski dubbing)
5.6 2005 Topaza (polski dubbing)
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
Foster's Home for Imaginary Friends
2004 Złośnica (polski dubbing)
5.7
Klub Winx
Winx Club
2004 Stella (polski dubbing)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Arcee / Sally (polski dubbing)
7.9 2004 (polski dubbing)
6.3 2004 Nikita / Jin May (polski dubbing)
4.2
Atomowa Betty
Atomic Betty
2004 Penelopa (polski dubbing)
6.0
Koszmarny Karolek
Horrid Henry
2004 Mama Wrednej Wandzi / Pani Rekino (polski dubbing)
7.5 2002 (polski dubbing)
6.7
Cyberłowcy
Cyberchase
2002 (polski dubbing)
6.8 2002 Mela / Rózia / Emilka / Królewna / Kasztelanówna (głos)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Jen Larkin (polski dubbing)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 (polski dubbing)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Mały niedźwiadek (polski dubbing) (go
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Mama Jasona / Misiek Szczęściarz / Kicia Kot (polski dubbing)
4.4
Gadżet i Gadżetinis
Gadget and the Gadgetinis
2001 Penny (polski dubbing)
6.8 2001 Karin (polski dubbing)
7.2
Owca w Wielkim Mieście
Sheep In The Big City
2000 Mała Liza Dzierżawa (polski dubbing)
6.7 2000 (polski dubbing)
6.9 2000 Laura (polski dubbing)
5.9
Pokémon 2: Uwierz w swoją siłę
Gekijô-ban poketto monsutâ: Maboroshi no pokemon: Rugia bakutan
1999 Mama Asha (polski dubbing)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 (polski dubbing)
7.6
Dzieciaki z klasy 402
Kids From Room 402, The
1999 Polly McShane (polski dubbing)
6.2
Nieustraszeni ratownicy
Rescue Heroes
1999 (polski dubbing)
6.2
Pokémon: Film pierwszy
Gekijô-ban poketto monsutâ: Myûtsû no gyakushû
1998 Mama Asha (polski dubbing)
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Trixie (polski dubbing)
6.7
Pippi
Pippi Longstocking
1998 Annika (polski dubbing)
7.4 1998 Cecylia (głos)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Księżniczka (polski dubbing)
7.6 1997 (polski dubbing)
9.0 1997 (polski dubbing)
5.9
Żywiołki
Tidings, The
1997 (polski dubbing)
7.2
Kacza paczka
Quack Pack
1996 Suling (polski dubbing)
8.2
Kopciuszek
Shinderera monogatari
1996 Sabina (polski dubbing)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 (polski dubbing)
7.6
Magiczny Autobus
Magic School Bus, The
1994 Anabella (polski dubbing)
7.1 1994 Rachel Carpenter, córka Julii / Ilona (polski dubbing)
4.9
Patrol Jin Jina
Jin Jin and Panda Patrol
1994 (polski dubbing)
6.9
Dwa głupie psy
2 Stupid Dogs
1993 (polski dubbing)
7.8
Dinusie
Dino Babies
1993 Labrea (polski dubbing)
7.6 1992 Jubilee (polski dubbing)
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 (polski dubbing)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Wiedźma / Jaś Sierota / Alice / Babs (odc. 31, 39) / Huggie (polski d
5.8
Tęczowe rybki
Rainbow Fish, The
1992 Pani Flądra (polski dubbing)
6.7
Trzy małe duszki
Chiisana Obake: Atchi, Kotchi, Sotchi
1991 Wychowawczyni / Uczeń (polski dubbing)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Księżycowa Panienka (polski dubbing)
7.7
Muminki
Moomins
1990 Mała Mi (polski dubbing)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Sue Lin (polski dubbing)
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka
New Adventures of Winnie the Pooh, The
1988 Mama Hefalump (polski dubbing)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Mały Turlak (polski dubbing)
8.3
Leśna rodzina
Sylvanian Families
1987 (polski dubbing)
7.0
Diplodoki
Diplodo
1987 Joasia (polski dubbing)
7.7 1986
7.2
Wesoła siódemka
Get-Along Gang, The
1984 (polski dubbing)
6.5
Inspektor Gadżet
Inspector Gadget
1983 Penny (polski dubbing)
6.4
Malusińscy
Littles, The
1983 Lucy (polski dubbing)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 (polski dubbing)
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 (polski dubbing)
7.0
Jetsonowie
Jetsons, The
1962 Judy Jetson (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krystyna Kozanecka filmy Krystyna Kozanecka najlepsze filmy Krystyna Kozanecka zdjęcia Krystyna Kozanecka galeria Krystyna Kozanecka biografia Krystyna Kozanecka nominacje Krystyna Kozanecka nagrody i wyróżnienia Krystyna Kozanecka filmografia Krystyna Kozanecka aktor Krystyna Kozanecka reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.