Krystyna Borowicz
Data urodzenia: 1923-01-25
Miejsce urodzenia: 2009-05-29
Stan cywilny: Kalisz, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2000 Aktorka
6.5 1989 Ciotka Janki
7.8 1989 Mecenasowa (gościnnie)
7.5 1988 Bufetowa w stołówce hotelu robotniczego
8.2 1987 (gościnnie)
7.1 1986 Kubiakowa, kierowniczka sklepu AGD
7.4 1984 Lekarka
7.4 1977 Winczewska
6.3 1976 Karolina (głos)
7.6 1972 Górecka
7.7 1971 Kelnerka w zajeździe(gościnnie)
6.9 1971 Maria Sobociakowa, stryjenka Jagody
6.9 1967 Żona fryzjera Franka
7.7 1965 właścicielka "Korka" (gościnnie)
7.6 1964 Damulka z pociągu
5.7 1963 Rotmistrzowa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krystyna Borowicz filmy Krystyna Borowicz najlepsze filmy Krystyna Borowicz zdjęcia Krystyna Borowicz galeria Krystyna Borowicz biografia Krystyna Borowicz nominacje Krystyna Borowicz nagrody i wyróżnienia Krystyna Borowicz filmografia Krystyna Borowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.