Kristoffer Ryan Winters
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Nowy chłopiec (gościnnie)
8.2 2011 Clayton Gallagher (gościnnie)
8.3 2011 Clayton Gallagher (gościnnie)
7.6 2005 Nowy chłopiec (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Nowy chłopiec (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Nowy chłopiec (gościnnie)
7.9 2002 Nowy chłopiec (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Nowy chłopiec (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Nowy chłopiec (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Nowy chłopiec (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Nowy chłopiec (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Nowy chłopiec (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Nowy chłopiec (gościnnie)
0.0 1995 Nowy chłopiec (gościnnie)
7.0 1995 Nowy chłopiec (gościnnie)
7.2 1992 Nowy chłopiec (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Nowy chłopiec (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kristoffer Ryan Winters filmy Kristoffer Ryan Winters najlepsze filmy Kristoffer Ryan Winters zdjęcia Kristoffer Ryan Winters galeria Kristoffer Ryan Winters biografia Kristoffer Ryan Winters nominacje Kristoffer Ryan Winters nagrody i wyróżnienia Kristoffer Ryan Winters filmografia Kristoffer Ryan Winters aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.