Kristina Anapau
Data urodzenia: 1979-10-30
Miejsce urodzenia: Big Island, Hawaje, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Megan Marston (gościnnie)
0.0 2011 Marie (gościnnie)
0.0 2011 Marie (gościnnie)
0.0 2010 Marie (gościnnie)
8.0
Czarny łabędź
Black Swan
2010 Marie (gościnnie)
7.4 2010 Marie (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Maurella (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Marie (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Marie (gościnnie)
7.3 2004 Virginia Felton (gościnnie)
7.5 2002 Amanda (gościnnie)
7.5
Napiętnowany
Haunted
2002 Marie (gościnnie)
10.0 2002 Marie (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Marie (gościnnie)
6.3
100 dziewczyn i ja
100 Girls
2000 Marie (gościnnie)
7.6 2000 Marie (gościnnie)
9.1 1999 Marie (gościnnie)
6.9 1999 Marie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kristina Anapau filmy Kristina Anapau najlepsze filmy Kristina Anapau zdjęcia Kristina Anapau galeria Kristina Anapau biografia Kristina Anapau nominacje Kristina Anapau nagrody i wyróżnienia Kristina Anapau filmografia Kristina Anapau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.