Kristin Dattilo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Detektyw Barbara Gianna (gościnnie)
8.0
Świat według Dzikich
Complete Savages
2004 Caitlin (gościnnie)
10.0 2004 Caitlin (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Cindy (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Caitlin (gościnnie)
5.5 2000 Caitlin (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Paula Bonfilio (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Caitlin (gościnnie)
7.6 1999 Caitlin (gościnnie)
0.0 1997 Caitlin (gościnnie)
7.5 1997 Caitlin (gościnnie)
5.8 1996 Caitlin (gościnnie)
10.0 1996 Caitlin (gościnnie)
7.9 1996 Caitlin (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Caitlin (gościnnie)
9.0 1995 Caitlin (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Caitlin (gościnnie)
7.0 1995 Caitlin (gościnnie)
7.2
Ucieczka do raju
Byrds of Paradise, The
1994 Caitlin (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Caitlin (gościnnie)
9.4 1990 Caitlin (gościnnie)
7.3 1990 Caitlin (gościnnie)
7.8 1989 Caitlin (gościnnie)
9.5 1988 Caitlin (gościnnie)
8.0 1987 Caitlin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kristin Dattilo filmy Kristin Dattilo najlepsze filmy Kristin Dattilo zdjęcia Kristin Dattilo galeria Kristin Dattilo biografia Kristin Dattilo nominacje Kristin Dattilo nagrody i wyróżnienia Kristin Dattilo filmografia Kristin Dattilo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.