Kristin Chenoweth
Data urodzenia: 1968-07-24
Miejsce urodzenia: Broken Arrow, Oklahoma, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 April Rhodes (gościnnie)
6.8 2012 Różyczka (głos)
0.0 2011 April Rhodes (gościnnie)
7.3 2009 April Rhodes (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Peggy Byrne (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 April Rhodes (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 April Rhodes (gościnnie)
7.9 2005 April Rhodes (gościnnie)
7.5
Fillmore na tropie
Fillmore!
2002 April Rhodes (gościnnie)
9.0 2002 April Rhodes (gościnnie)
5.8 2001 April Rhodes (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 April Rhodes (gościnnie)
9.5 1998 April Rhodes (gościnnie)
6.8 1993 April Rhodes (gościnnie)
7.4
Ulica Sezamkowa
Sesame Street
1969 April Rhodes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kristin Chenoweth filmy Kristin Chenoweth najlepsze filmy Kristin Chenoweth zdjęcia Kristin Chenoweth galeria Kristin Chenoweth biografia Kristin Chenoweth nominacje Kristin Chenoweth nagrody i wyróżnienia Kristin Chenoweth filmografia Kristin Chenoweth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.