Kristin Bauer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Pam De Beaufort
8.2 2010 Pam De Beaufort
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Pam De Beaufort
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Pam De Beaufort
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Pam De Beaufort
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pam De Beaufort
5.8
Gdy rozum mówi nie
Emily's Reasons Why Not
2006 Pam De Beaufort
7.7
Kości
Bones
2005 Pam De Beaufort
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pam De Beaufort
10.0 2004 Pam De Beaufort
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pam De Beaufort
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Pam De Beaufort
6.1 2002 Pam De Beaufort
7.3 2001 Pam De Beaufort
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pam De Beaufort
5.3
Romy i Michele na zjeździe absolwentów
Romy and Michele's High School Reunion
1997 Pam De Beaufort
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Pam De Beaufort
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Pam De Beaufort
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Pam De Beaufort
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Pam De Beaufort
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Pam De Beaufort
7.3
Ostatni dzwonek
Glory Daze
1995 Pam De Beaufort
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Pam De Beaufort
8.0 1995 Pam De Beaufort
7.0 1995 Pam De Beaufort
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Pam De Beaufort
7.4 1990 Pam De Beaufort
5.7 1986 Pam De Beaufort
7.7 1968 Pam De Beaufort

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kristin Bauer filmy Kristin Bauer najlepsze filmy Kristin Bauer zdjęcia Kristin Bauer galeria Kristin Bauer biografia Kristin Bauer nominacje Kristin Bauer nagrody i wyróżnienia Kristin Bauer filmografia Kristin Bauer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.