Kristen Wiig
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2014
7.7 2011 Szpadka (ang. głos)
6.7
Wszystko, co dobre
All Good Things
2010 Lauren Fleck
6.0 2010 Loretta
8.1
Okropni Amerykanie
Ugly Americans
2010 Tristan (głos) (gościnnie)
8.8 2010 Króliczka Lola (głos)
6.7 2009 Paulette
6.9 2009 Maggie Mayhem
5.7
Ekstrakt
Extract
2009 Suzie
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Jennifer Gladwell (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Kristy (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Sandy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kristen Wiig filmy Kristen Wiig najlepsze filmy Kristen Wiig zdjęcia Kristen Wiig galeria Kristen Wiig biografia Kristen Wiig nominacje Kristen Wiig nagrody i wyróżnienia Kristen Wiig filmografia Kristen Wiig aktor Kristen Wiig scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.