Kristen Hager
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Melissa Walls (gościnnie)
7.3
Być człowiekiem
Being Human
2011 Melissa Walls (gościnnie)
2.2 2009 Melissa Walls (gościnnie)
7.4 2009 Melissa Walls (gościnnie)
6.8 2009 Melissa Walls (gościnnie)
6.7 2008 Melissa Walls (gościnnie)
0.0 2007 Melissa Walls (gościnnie)
7.5
Akta Dresdena
Dresden Files, The
2007 Melissa Walls (gościnnie)
8.0
Uciekinierzy
Runaway
2006 Melissa Walls (gościnnie)
7.3 2002 Melissa Walls (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kristen Hager filmy Kristen Hager najlepsze filmy Kristen Hager zdjęcia Kristen Hager galeria Kristen Hager biografia Kristen Hager nominacje Kristen Hager nagrody i wyróżnienia Kristen Hager filmografia Kristen Hager aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.