Kristen Dalton
Data urodzenia: 1966-02-14
Miejsce urodzenia: Redondo Beach, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż Darren Dalton

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Quinn Shelby (gościnnie)
0.0 2012 Quinn Shelby (gościnnie)
6.7 2012 Mindy
0.0 2011 Quinn Shelby (gościnnie)
0.0 2011 Quinn Shelby (gościnnie)
7.3 2004 Quinn Shelby (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Quinn Shelby (gościnnie)
7.3
Odlotowy duet
Night at the Roxbury, A
1998 Quinn Shelby (gościnnie)
4.7 1998 Quinn Shelby (gościnnie)
7.3
Siedmiu wspaniałych
Magnificent Seven, The
1998 Quinn Shelby (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Quinn Shelby (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Quinn Shelby (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Quinn Shelby (gościnnie)
8.7
Jim Profit
Profit
1996 Quinn Shelby (gościnnie)
7.7 1995 Quinn Shelby (gościnnie)
7.0 1995 Quinn Shelby (gościnnie)
6.9 1993 Quinn Shelby (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Quinn Shelby (gościnnie)
7.3 1990 Quinn Shelby (gościnnie)
7.1
Tango i Cash
Tango & Cash
1989 Quinn Shelby (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Quinn Shelby (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kristen Dalton filmy Kristen Dalton najlepsze filmy Kristen Dalton zdjęcia Kristen Dalton galeria Kristen Dalton biografia Kristen Dalton nominacje Kristen Dalton nagrody i wyróżnienia Kristen Dalton filmografia Kristen Dalton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.