Kristen Ariza
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Angela (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Heidi (gościnnie)
7.0 2007 Angela (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Angela (gościnnie)
7.8
Na powierzchni
Surface
2005 Angela (gościnnie)
7.6 2005 Angela (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Angela (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Angela (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Angela (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Angela (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Angela (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Angela (gościnnie)
7.3 2001 Angela (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Angela (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Angela (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Recepcjonistka (gościnnie)
0.0

0 Angela (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kristen Ariza filmy Kristen Ariza najlepsze filmy Kristen Ariza zdjęcia Kristen Ariza galeria Kristen Ariza biografia Kristen Ariza nominacje Kristen Ariza nagrody i wyróżnienia Kristen Ariza filmografia Kristen Ariza aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.