Krista Stadler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Rosemarie
7.5 1991 Matka Olgi
10.0 1990 Agathe
5.0 1985 Matka
8.0 1985 Nina Winter
0.0 1983
0.0 1978

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krista Stadler filmy Krista Stadler najlepsze filmy Krista Stadler zdjęcia Krista Stadler galeria Krista Stadler biografia Krista Stadler nominacje Krista Stadler nagrody i wyróżnienia Krista Stadler filmografia Krista Stadler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.