Krista Allen
Data urodzenia: 1971-04-05
Miejsce urodzenia: Ventura, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż Justin Moritt (14.09.1996 - 1999 rozwód), syn Jake Moritt (ur. 12.07.1997)

Biografia:
Zanim zdobyła popularność zagrała w siedmiu częściach erotyku "Emmanuelle". Z pewnością pomogło jej w tym piękne ciało,wyrzeźbione przez zdolnych chirurgów plastyków.Samo ciało nie pomoże, Krista ma również talent. Zagrała w wielu filmach telewizyjnych,zanim trafiła do serialu "Słoneczny patrol". Skończyła Uniwersytet w Texasie. Udziela się charytatywnie w fundacji Children of the Night, The Pediatric Aids Foundation i w organizacjach pomagających kobietom narażonym na przemoc w domu.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Mabel (gościnnie)
7.2 2011 Mabel (gościnnie)
4.2 2010 Mabel (gościnnie)
7.9
Druga szansa
Life Unexpected
2010 Mabel (gościnnie)
5.5
Oszukać przeznaczenie 4
Final Destination, The
2009 Mabel (gościnnie)
9.0 2009 Mabel (gościnnie)
7.8 2009 Mabel (gościnnie)
1.0 2009 Mabel (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Mabel (gościnnie)
7.7
Czas na Briana
What About Brian
2006 Mabel (gościnnie)
8.8 2005 Mabel (gościnnie)
7.4 2005 Mabel (gościnnie)
5.8 2005 Mabel (gościnnie)
6.0 2005 Mabel (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Mabel (gościnnie)
7.8 2003 Mabel (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Olivia (gościnnie)
7.5 2002 Teresa Telenko (gościnnie)
7.8 2002 Mabel (gościnnie)
9.1 2002 Mabel (gościnnie)
1.0 2001 Mabel (gościnnie)
7.2 2001 Desiree Atkins-Luthor / Alison Sanders (gościnnie)
7.5 2001 Mabel (gościnnie)
7.3 2000 Mabel (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kristy Hopkins (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Mabel (gościnnie)
7.1
Kłamca, kłamca
Liar Liar
1997 Mabel (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Mabel (gościnnie)
7.0 1996 Mabel (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Mabel (gościnnie)
7.2 1995 Mabel (gościnnie)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Mabel (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Mabel (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Mabel (gościnnie)
6.8 1993 Mabel (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Maitreya / Jade Blue Afterglow (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Mabel (gościnnie)
5.7 1989 Mabel (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Crystal Clark (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Krista Allen filmy Krista Allen najlepsze filmy Krista Allen zdjęcia Krista Allen galeria Krista Allen biografia Krista Allen nominacje Krista Allen nagrody i wyróżnienia Krista Allen filmografia Krista Allen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.