Kouzou Mito
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Sarawel Seal (głos) (gościnnie)
8.6 2009 Atsushi Motegi (głos)
8.4 2008 Kanon (głos)
8.1 2008 Giuseppe (głos)
8.0 2008 José (głos)
8.3 2006 Pilot / Personel (głos) (gościnnie)
6.7 2006 Kengo Mochizuki (głos) (gościnnie)
7.7
Paprika
Papurika
2006 Pierrot (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kouzou Mito filmy Kouzou Mito najlepsze filmy Kouzou Mito zdjęcia Kouzou Mito galeria Kouzou Mito biografia Kouzou Mito nominacje Kouzou Mito nagrody i wyróżnienia Kouzou Mito filmografia Kouzou Mito aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.