Kouichi Hashimoto
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 1999 Kurohadol / Kuro (głos)
8.3 1989 Genzô Wakabayashi (głos)
9.1 1988 Günter Kißling (głos)
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Hyouga Rycerz Łabędzia (głos)
5.5 1975 (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Kouichi Hashimoto filmy Kouichi Hashimoto najlepsze filmy Kouichi Hashimoto zdjęcia Kouichi Hashimoto galeria Kouichi Hashimoto biografia Kouichi Hashimoto nominacje Kouichi Hashimoto nagrody i wyróżnienia Kouichi Hashimoto filmografia Kouichi Hashimoto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.