Konrad Imiela
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)
5.1 2006 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)
4.6 2005 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)
5.5 2002 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)
5.3 2001 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)
6.7 1999 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)
5.7 1999 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)
3.7 1998 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)
6.9 1997 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)
3.4 1997 Prowadzący / Piosenkarz / Wokalista (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Konrad Imiela filmy Konrad Imiela najlepsze filmy Konrad Imiela zdjęcia Konrad Imiela galeria Konrad Imiela biografia Konrad Imiela nominacje Konrad Imiela nagrody i wyróżnienia Konrad Imiela filmografia Konrad Imiela aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.