Koichi Chiba
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1997 Cain (głos)
6.5 1992 Dr Franken Von Folger (głos)
8.1
Generał Daimos
Tôshô Daimos
1978 Yuuduki Ichikatana (głos)
5.5 1975 Arukamone (głos)
7.5 1971 Dr Highline (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Koichi Chiba filmy Koichi Chiba najlepsze filmy Koichi Chiba zdjęcia Koichi Chiba galeria Koichi Chiba biografia Koichi Chiba nominacje Koichi Chiba nagrody i wyróżnienia Koichi Chiba filmografia Koichi Chiba aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.